Sebbe i verkligheten!

26/9 2011

Sebbe kom till mässan. Nej, jag skojar bara. Det var ju Robin Söder från Blåvitt!

Sebbe kom till mässan! Nej, jag skojar bara 😉 Det var ju Robin Söder från Blåvitt!

I lördags berättade jag om Lundeby IK-serien på bokmässan i Göteborg. Med mig på scenen hade jag Robin Söder från IFK Göteborg! Vi pratade om snygga pokaler, snälla tränare och hur man når ända till Allsvenskan. (Robin visste inte riktigt varför just han har lyckats så bra, men han sa att man måste tycka att fotboll är det bästa som finns och träna jättemycket.) Vi pratade också om att sitta på bänken och om att aldrig ge upp.

En sak som jag kom på innan jag träffade Robin var att han påminner mycket om Sebbe i Lundeby IK-böckerna. Robin började spela fotboll i en liten klubb i en liten by, precis som Sebbe och gänget. Och för att få ihop ett lag lirade killar och tjejer tillsammans. Precis som i Lundeby IK!

Så här glad var jag för att Robin kom till mässan!

Så här glad var jag för att Robin ville snacka fotboll med mig!

När Robin och jag hade pratat färdigt var det dags för trixtävling! Många barn ville utmana sin idol och eftersom Robin bara fick använda vänsterfoten lyckades Vincent från publiken klå honom med hela två tillslag. (Robin skyllde på skorna 😉 ) Den glade vinnaren Vincent fick senaste boken i Lundeby IK-serien, Sebbe på bänken. (Men jag tror nästan att han blev allra gladast för Robins autograf!)

Trixtävlingen i full gång!

Trixtävlingen i full gång!