Gästbok

Vill du fråga något, säga mig ett sanningens ord eller bara skicka en liten hälsning är du välkommen att göra det här!

163.5 frågor har besvarats!


 1. Hej, tack för att du besökte vår skola idag!
  Hälsningar en elev på Risebergaskolan, Malmö

  • Hej Ture! Det var kul att få träffa dig och dina klasskompisar! Under tisdagen och onsdagen kommer jag att besöka resten av skolans klasser. Vi kanske ses igen :-)

 2. Hej Malin!
  Först och främst så vill jag tacka dig för du gav inspiration när du besökte Stanstorpskolan i Staffanstorp! Jag undrar om man kan skriva böcker när man är ung? Eller finns det någon åldersgräns? För jag skulle gärna vilja skriva en bok. Men jag vet inte om man ska vänta tills man blir äldre. Är det bättre att man tränar nu eller att man kör direkt? Jag är 10 år och ska fylla 11 till hösten. Mvh Ida

  • Hej Ida!
   Vad kul att du blev inspirerad av mitt besök! Det finns ingen uttalad åldersgräns för att bli författare men de flesta som blir publicerade är över tjugo år och mer än det. (Även om det finns undantag.) Jag tycker absolut att du ska skriva din bok – för det är genom att skriva mycket och läsa mycket som du utvecklar ditt skrivande. Du ska inte räkna med att bli utgiven första gången du försöker, det är svårt att få ut sin första bok. Men det gäller att inte ge upp! Lycka till!

 3. Hej!
  Jag heter Ida Davidsson jag går på Gripenbergs skola i år 5. Min klass håller på med ett författararbete och jag har dig som författare. Jag har läst lite på din blogg här och skrivit biografi om dig och din uppväxt. Men jag har några frågor till dig som jag gärna skulle vilja att du svarar på.

  •Vilken bok är du mest nöjd över och varför?
  •du har skrivit hästböcker, har du ridit? Jag rider därför lite intresserad av det.????
  •Jag läser din bok ibland vill man inte gå in när rengnet öser ner, vad tycker du om den?
  • Vad tycker du är roligast att skriva om?

  Om det är något du skulle vilja berätta om dig som du tycker är viktigt får du gärna skriva det.

  Tacksam för svar
  MVH Ida Davidsson

  • Hej Ida! Vad kul att ni läser mina böcker, hoppas ni tycker om dem. Jag ska försöka svara på era frågor:

   1. Jag är stolt över alla mina böcker, kan inte välja ut någon. Sen hoppas jag förstås att mitt skrivande har utvecklats och att jag blir bättre för varje bok :-)
   2. Jag har aldrig ridit, är ganska rädd för hästar – de är ju så stora ;-) Men jag gillar dem! De är vackra djur och jag beundrar alla som vågar rida.
   3. Svår fråga som kanske passar bättre att ställa till en läsare. Jag tycker så klart att det är en jättebra bok :-D
   4. Jag gillar omväxling! Det gäller både vad jag skriver om och vem jag skriver för.

   Lycka till med arbetet!

 4. Tack för ditt besök på Djupadalsskolan! Det var jätte roligt och jag blev verkligen inspirerad av dig, vill nog bli författare! Läser även din bok nu. <3

  • Hej Sonja! Det har varit jättekul att träffa alla trevliga elever på Djupadalsskolan! Härligt att höra att du blev inspirerad av mitt besök. :-) Lycka till med ditt skrivande!

Skicka en hälsning eller ställ en fråga till Malin!