Om fotboll för unga!

23/3 2016

enilaget

Min novell "Är du kvar?" är en av novellerna i den här boken som släpps i slutet av maj. Jag är bara sååå mallig för att jag, trots att jag aldrig spelat fotboll, ändå kom med i den här truppen. Det är ett riktigt dreamteam!

I slutet av maj släpps antologin En i laget. En antologi är en bok med texter som är skrivna av flera olika författare. I den här boken medverkar ett helt gäng finfina författare. Många av dem spelar dessutom fotboll själva och flera stycken är med i Författarlandslaget i fotboll. (Ja, det finns faktiskt ett sånt!) Jag har inget vidare bollsinne men jag fick ändå vara med – hurra!

En i laget innehåller fjorton noveller som handlar om fotboll på något sätt: om gemenskapen och rädslan för att inte platsa, om elitsatsningar, magiska räddningar och allt annat som hör fotbollen till. Om du gillar fotboll och går på högstadiet eller gymnasiet måste du bara kolla in den här boken! (Lova det!)

PS. Vill du veta vilka de andra författarna är? Klicka på fliken Mina böcker här på min sajt och leta under Antologier så hittar du mer info där!