“En bok som känns i hjärtat.”

29/7  2018

"En bok som känns i hjärtat". Så sa Paula Högström när hon pratade om Inte din bror i P4 Stockholm i mitten av juni. Kan en bok få bättre betyg än så?

"En bok som känns i hjärtat." Så sa Paula Högström när hon pratade om Inte din bror i P4 Stockholm. Kan en bok få bättre betyg än så?

Inte din bror är äntligen utsläppt i verkligheten och hittills har den fått fantastiskt fina omdömen, bland andra från BTJ och bokbloggen Biblioteksbubbel. Jag är oerhört glad och tacksam för detta. Självklart vet jag att alla inte kommer att älska boken – smaken är ju som baken. 🙂 Men att de första kommentarerna har varit positiva är ju absolut bättre än tvärt om.

Omdömet “välskriven” (Biblioteksbubbel) känns extra fint  – eftersom jag höll på att ta kål på min redaktör under de sista korrekturvändorna (som aldrig ville ta slut) 😉 . Men minst lika glad är jag över att de som hittills läst – och tyckt till – anser att jag har fångat Abbes “motstridiga känslor” – det var ju själva tanken!

Min högsta önskan är nu att så många ungdomar som möjligt ska hitta boken. Jag hoppas att de ska läsa, stanna till och fundera. Och kanske prata med någon vuxen. Eller skriva till mig. Hör gärna av dig i gästboken om du har läst och vill dela med dig av dina tankar kring boken!

Klicka här för att läsa mer om Inte din bror!