Bästa presenten!

8/5 2012

Jag tror jag har fått världens bästa presenter idag! Klass 4A i Hästveda skola gav mig två superfina tygväskor (tillverkade av fröken Ulla) med bokstavs- och fotbollsmotiv! Och det bästa av allt: Jag fick med mig allas berättelser! Här ska läsas!

Jag fick en massa fina presenter idag! Så glad jag blev när klass 4A i Hästveda skola överlämnade två superfina tygväskor – specialtillverkade åt mig av fröken Ulla! (Du ser väl motiven?) Dessutom fick jag en mapp med allas berättelser – det vill säga resultatet av vårterminens skrivarverkstad! Hur kul som helst! Tack allihop!

Under vårterminen har jag gjort tre besök hos fyrorna och femmorna på Hästveda skola. Vid första besöket berättade jag om mitt sätt att planera och skriva en berättelse. Lektionen därpå fick eleverna göra en egen planering och sen var det äntligen dags att börja skriva.

Resultatet är imponerande! Idag lästes flera alster upp i klassrummen och det var verkligen inga dåliga grejer. Vi fick höra om allt från kidnappare och fotbollsspelare till taskiga kompisar och övergivna hundar. Även kärlek och mystiska händelser fanns på repertoaren.

Nu ska jag snart lägga mig på soffan och läsa slutet på alla berättelser som vi hörde början på i förmiddags! Jag tror att jag har världens bästa jobb 🙂

Den bästa presenten då? Jo, det var att se glädjen och stoltheten hos eleverna när de läste högt – eller fick höra sin berättelse läsas – inför den entusiastiska publiken!