Blod jul!

22/11  2017

Rawfood med kött. Ekologiskt och naturligt.

Raw food. Ekologiskt och naturligt.

Längesen sist, jag vet. Det är svårt att få ihop livspusslet.

Nu råkar det vara så att jag – lagom till julhandeln – är aktuell med en ny kokbok. Och då måste jag givetvis använda bloggen för att få igång försäljningen. (Dum har jag aldrig varit.) Som vanligt kommer inspirationen från en annan tuff kille som skriver kokböcker. Nu tycker jag i och för sig att han har blivit lite mesig. En kokbok med mer grönsaker känns ju inte så macho. Själv går jag givetvis ett steg längre och slår ett slag för raw food. En liten detalj är bara att jag har valt bort grönsakerna.

Den första raw food-kokboken med enbart köttrecept, alltså. Jag gillar kött. Och även om jag kan tugga i mig både stekta kycklingben och lammkotletter med vitlök så är det ändå naturliga och ekologiska råvaror som är bäst. (Där är vi lika, min förebild och jag.)

Så: Säg hej till Morris – så gott som röd där jag bjuder på nya blodiga smakupplevelser som Råttatuille och Kanincarpaccio.

En kille som gillar grönsaker.

Gillar grönsaker.