Gästbok

Vill du fråga något, säga mig ett sanningens ord eller bara skicka en liten hälsning är du välkommen att göra det här!

171.5 frågor har besvarats!


 1. Hej Malin!
  Jag är en tjej på 12 år som verkligen älskar din bok “DEN HÄR SOMMAREN KAN BLI MIN DÖD”. Den var så himla bra och jag kände igen mig lite här och var! Jag hoppas verkligen att det kommer fler liknande böcker från dig!

  Kram!❤

  • Hej Johanna! Tusen tack för ditt mejl! Vad roligt att höra att du tycker om boken. Så glad jag blir 🙂 För tillfället är det ingen liknande bok på gång, jag jobbar med en deckare (eller i alla fall en “spänningsroman”) just nu. Men har du läst “Ibland vill man inte gärna gå in fast regnet öser ner”? Om inte tycker jag att du ska testa den! Den handlar om en tjej som heter Lovisa och våren när hennes mamma blir sjuk. Lovisa flyr från verkligheten genom att lyssna på sin idol Ricky – fast han kan ju tyvärr inte lösa alla hennes problem … Det låter kanske som en tung bok – men där finns en hel del humor. Kram!

 2. Hej igen! Jag skrev för ett tag sen och frågade om du skrivit boken Falskspel och fick svaret att du skrivit den. Och jag har en fråga till: Är det någon av personerna i boken som finns på riktigt? Skulle vara kul att veta.

  • Hej Jennifer! Ingen av personerna i boken finns på riktigt men alla kan nog hitta något de känner igen hos de olika karaktärerna, antingen hos sig själva eller hos någon de känner. Avundsjuka och osäkerhet är ju känslor som de flesta har känt någon gång.

 3. Hej Malin! Jag eller min mamma har läst boken Falskspel för mig. Jag fick den från GIRL:IT och jag tyckte den var jättebra. Det stod Malin Stehn på boken men den var tryckt i Tyskland. Jag undrar om du skrivit boken Falskspel som handlar om Disa, kärlek och vänskap.

  • Hej! Jo, det är jag som har skrivit boken Falskspel. Många svenska böcker trycks utomlands, det är inte alls ovanligt. Vad kul att du tyckte om boken! Och vad mysigt att ni har läst den tillsammans, du och din mamma. Om ni är sugna på att läsa något mer som jag har skrivit kan ni kika här på min hemsida, under “Mina böcker”. De allra flesta av mina böcker finns att låna på biblioteket!

 4. Hej Malin!

  Vi har precis läst klart din bok “ibland vill man inte gärna gå in fast regnet öser ner”. Vi sitter just nu och planerar frågor inför din ankomst till vår skola. Vi vill att du ska känna dig välkommen när du kommer och hälsar på oss!

  Puss och kram 7B klågerupskolan 🙂

  • Hej Klass 7B!
   Det ska bli jättekul att träffa er och jag ser fram emot att diskutera boken med er!
   Ha en fin vecka!

 5. Hej!
  Vi ville sicka en hälsning så du skulle känna dig välkommen till oss den 28 November 🙂

 6. Klass 2-3 Åsenhögaskolan
  21 oktober 2015 kl. 10:36

  Hej Malin!

  Det ska bli roligt att träffa dig när du kommer och hälsar på oss i åk 2-3 i Åsenhöga. Du verkar ha bra böcker. Vi är sugna på att läsa dem, särskilt boken “Alla helgons blodiga cup”. Den tycker vi lät extra spännande.

  Hälsningar och kramar från oss i Åsenhöga, klass 2-3 🙂

  • Hej klass 2-3!
   Jag ser verkligen fram emot att hälsa på er! Då kommer jag att berätta om att vara författare och läsa ur några av mina böcker för er. Kanske får ni också höra något alldeles nytt, något som bara finns i min dator!
   Vi ses! Kram tillbaka!

 7. Hej Malin!
  Vi har fått veta att du ska komma till oss på onsdag.
  Du är välkommen hit till Torsås. Hoppas du kan lära oss hur man skriver bra böcker.
  Vi har läst två böcker som du har skrivit. De två första Lundeby IK böckerna. Flera i klassen har läst andra böcker du skrivit.
  Be Morris att vara mer aktiv på sin blogg, den var kul att läsa.
  Mvh 5b i Torsås

  • Hej!
   Det stämmer att jag ska komma till er! Det ser jag verkligen fram emot. Och jag kommer ta med mig mina allra bästa skrivartips! Jag ska hälsa Morris att han borde skriva lite oftare i sin blogg men han är både lat och väldigt upptagen med andra viktiga saker: som att vila och äta. Vi ses på onsdag!

 8. Jag gillar dina böcker jag undrar om du kan skriva någon bok om INNEBANDY?

  • Hej Victor! Det är mycket möjligt att jag skriver om innebandy någon gång – om jag får en bra idé! Du får hålla utkik. Har du läst bokserien Innebandypiraterna av Sölve Dahlgren? Testa dem!

 9. Hej Malin! Dina böcker är superbäst! Kan du göra några fler fotbollsböcker tack 🙂

  • Hej! Vad kul att du skriver till mig! Och kul att du gillar mina böcker 🙂 Jag är faktiskt på gång med att fundera över en ny serie fotbollsböcker. Det tar nog ett tag innan du hittar dem på bibblan – men håll utkik!

 10. Hej Malin! Kan du skriva en hästbok? Min kompis hon älskar hästar! Tack!
  😀

  • Hej Reja,
   Jag har inga planer på att skriva någon hästbok för tillfället – men man vet aldrig, det kan bli fler. Jag har ju skrivit några hästböcker redan. (Sex böcker om Sofie på Stall Humlebygården och boken om Chica.) Kanske har din kompis inte läst alla? I så fall får hon fråga efter dem på bibblan! 🙂

Skicka en hälsning eller ställ en fråga till Malin!