Gästbok

Vill du fråga något, säga mig ett sanningens ord eller bara skicka en liten hälsning är du välkommen att göra det här!

177.5 frågor har besvarats!


 1. Tack för mycket uppskattat besök i Växjö!
  (och hoppas att skumtomtarna smakade)/Sofia

 2. Hej!
  När du berättade om dig i Växjö Bibliotek när du var yngre känner jag igen mig som dig!Jag gillar dina böcker jättemycket!

  • Hej Hilda!
   Vad kul att du kom till Växjö bibliotek och lyssnade! Och jättekul att du gillar mina böcker. Om du kände igen dig när jag berättade antar jag att du skriver en del själv? Fortsätt med det! Att skriva funkar alltid – både när man är ledsen och när man är glad 🙂

 3. Hej Malin!

  Jag älskar verkligendina stall humlebygården-böcker och jag känner verkligen igen mig i Sofie!
  Så jag undrar när kommer den sjätte delen ut och vad kommer den handla om?
  Längtar så tills den kommer ut!!!!!

  • Hej Johanna!
   Vad kul att du gillar böckerna om Stall Humlebygården! Den sjätte boken är planerad till augusti 2011 – så du får tyvärr vänta lite. Men jag hoppas du kommer att tycka att den är värd att vänta på! Jag kan avslöja att den delvis utspelar sig i Frankrike 🙂
   Kram från Malin

 4. Hej Malin!
  Jag har tyvärr inte läst någon av dina böcker eftersom jag sällan läser böcker av svenska författare. Jag gillar hela grejen med USA och så…Men jag tror säkerligen att dina böcker är bra!

  Jag är 13 år och bara älskar att skriva.
  Jag håller på att skriva en “kapitelbok” men jag behöver något spännande som ska hända, har du något tips?

  Tack på förhand!
  Hälsningar från Nellie.

  • Hej Nellie!
   Det är svårt att komma med tips när jag inte vet hur långt du har kommit, vad som har hänt hittills och vem boken handlar om. Det häftiga med att skriva böcker är ju att precis vad som helst kan hända och att det är du som bestämmer! Lycka till!

 5. Hej, jag har läst några av dina böcker tillsammans med min dotter, de är riktigt bra !

  Jag håller själv på med barnboksillustrationer, men inte kommit igång ordentligt. Väljer ditt förlag vilka bilder som passar till dina böcker ?

  • Hej Pernilla!
   Det är lite olika hur det går till när man väljer illustratör. Ibland har förlaget förslag på illustratör och ibland är det jag som har idéer, men det är alltid en dialog mellan mig och förlaget. Alla ska vara nöjda – och illustratören ska så klart också känna för manuset. Illustratörcentrums hemsida brukar vara ett bra ställe att leta på, kanske skulle du presentera dig där? Lycka till!

 6. Hei 😀

  Jeg lurte på en ting til! er det noe spessiel grunn for at du skrev bøkene: du og jeg speedy, må sofie velge og de ander? Håper du kan svare:D

  • Hej igen!
   Jag bor i en by där det finns ett stort travstall. Därför handlar böckerna i Stall Humlebygården-serien om trav 🙂

 7. Heii =)
  Jeg syntes bøkene dine er veldig gøye. det jeg lurte på var hvor du var født fori jeg har en skole oppgave og jeg fant det ikke på siden din =)
  Håper du kan svare så fort du ser dette=)

  • Hej!
   Vad kul att du gillar mina böcker. Jag föddes i Boden (norra Sverige) och bodde där tills jag var ungefär tre år. Då flyttade vi till Katrineholm som ligger ganska nära Stockholm.
   Lycka till med skolarbetet! Kram!

 8. hei Malin!!
  jeg synes bøkene dine er kjempegode, men det er noe jeg lurer på til en oppgave til skolen:
  hva fikk deg til og begynne og skrive?

  • Hej Linda!
   Kul att du gillar mina böcker! Jag har alltid gillat att skriva – sedan jag var liten och lärde mig bokstäverna. Läs texten under “Om mig” ovan så får du veta lite mer om min bakgrund. Jag är född 1969 🙂
   Lycka till med skolarbetet!

 9. hej du skriver jätte bra böcker!

 10. Hej Malin!
  Tyckte det var trevligt att du kom till Savannen 3 i Bara. Ha det bra. Hoppas att vi ses igen nån gång.

  Alexander

  • Hej Alexander! Det var jättekul att hälsa på er – och kul att du hittade till min hemsida. Ha det så bra och hälsa dina klasskompisar!

Skicka en hälsning eller ställ en fråga till Malin!