Singla slant

Om jag hade vetat vad som skulle hända hade jag inte tvekat en sekund: jag hade lagt av direkt. Men det kunde jag ju inte veta då.

Alltihop börjar som en oskyldig lek där Jossan och Anna utmanar varandra med olika uppdrag. Ett uppdrag kan till exempel innebära att man ska smyga på Annas storebror eller busringa till en gullig kille.
Så kommer Anna på att de ska singla slant. Varje utmaning får två alternativ – ett bra och ett dåligt – och slanten får avgöra vilket av alternativen som ska utföras. Jossan och Anna lovar varandra dyrt och heligt att inte avslöja sin hemliga lek för någon.
På vårterminen i sjuan har Jossan tröttnat på utmaningarna. Leken har blivit som en tävling och Jossan är dessutom rätt trött på Anna och umgås mest med nya bästisen Elin. Efter ett mycket pinsamt uppdrag bestämmer sig Jossan för att låta Anna smaka på sin egen medicin, men ingenting blir som hon har tänkt sig …

Singla slant är utgiven av GIRL:IT-klubben. Kontakta dem om du är intresserad av boken: www.girlit.se Du kan också kolla på bibblan!